De juiste informatie altijd en overal beschikbaar

De Groot & Visser loopt voorop op het terrein van geveltechniek. Dat zien we ook als onze plicht naar onze planeet. Meer nog dan de installatie, kan de schil van een gebouw een doorslaggevende rol spelen in het streven naar nul energieverbruik. Binnen de Groot & Visser zetten wij het productenpaspoort in exact bij te houden waar onze producten zijn en waar zij uit bestaan. De status van eventuele reparaties kunnen wij hierdoor per element terugvinden, doorzetten en sneller afhandelen met als resultaat meer tevreden klanten.

Betrokken blijven bij onze producten

Voor ons houdt de betrokkenheid bij het leveren van een gevel niet op na oplevering. Met een onderhoudscontract ontzorgen wij met functioneel en esthetisch onderhoud. Voorheen ging er veel tijd verloren met het opzoeken van de bijbehorende informatie. Zo zijn er bij een breukruit gemiddeld 79 activiteiten nodig voordat deze is vervangen. Onze verwachting is dat we hiermee de helft van deze activiteiten kunnen elimineren. Hierdoor hoeven we minder onnodig de weg op en kunnen we meer tijd besteden aan het toevoegen van waarde voor onze klanten.
Anco Bakker

Technisch directeur

“Wij weten exact waar onze producten zich bevinden en waar ze uit bestaan. Hierdoor bespaart Cirlinq ons veel tijd en geld en bieden we snellere en betere dienstverlening.”

Wij bouwen gevels. Onze integrale oplossingen maken nieuwbouw en transformaties efficiënter en duurzamer. Wij bouwen aan relaties. Door opdrachtgevers van A tot Z bij te staan. En door kennis te delen met onze bouwpartners. Wij bouwen aan de toekomst. Met innovaties die de energieprestatie, levensduur en herbruikbaarheid van gebouwen verbeteren. Wij bouwen voor mensen. Ieder mens verdient een ideaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden w rekening met de mensen van nu en van de toekomst. Ook zij hebben recht op een leefbare planeet. Tot slot bouwen we mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Waardoor we samen resultaten behalen om trots op te zijn. Wij zijn een bedrijf dat bruist van positieve energie. Die energie halen we uit onze missie: met duurzame gevels bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met onze bouwpartners ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren om dit waar te maken. Deze successen geven ons de energie voor de volgende innoverende stap.
Modules:

Productenpaspoort

Een gedetailleerd productenpaspoort waarin alle informatie gedurende de gehele levensduur eenvoudig beschikbaar blijft.

Meer info