Duurzaamheidsdoelstellingen realiseren door het gebruik van het productenpaspoort

In de realisatie en bouw van de gevels werden in het verleden veel bokken gebruikt in het logistieke proces. Er ontbrak een centraal georganiseerd overzicht waar deze bokken waren bij de verschillende projecten in uitvoering. De bokken worden tegenwoordig voorzien van QR-codes en de verzamelde data wordt geregistreerd in Cirlinq. Dit maakt het mogelijk om ten alle tijden een overzicht te raadplegen. Op dit centraal georganiseerde platform zijn de fysieke producten makkelijker identificeerbaar en terug te vinden bij de verschillende projecten in uitvoering. Hierdoor hoeven er geen nieuwe bokken geproduceerd te worden, worden ze meer hergebruikt en kan er ook een logistiek voordeel worden gerealiseerd door nog meer LEAN te werken. Hermeta kan hierdoor nog nauwkeuriger maatwerk leveren zonder duurzaamheid uit het oog te verliezen. Daarnaast levert de inzet van het productenpaspoort een legio aan voordelen. Zo weten we altijd van ieder element de gehele historie.

Cirlinq als identiteit voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Duurzaamheid gaat voor Hermeta verder dan energiezuinig en milieubewust produceren en leveren. Het is daarom belangrijk om continu te zoeken naar groene oplossingen en de impact voor het milieu te minimaliseren. Cirlinq maakt het mogelijk om productinformatie te verschaffen waardoor de huidige staat van een gevel beter te bepalen is. Inschattingen zijn nauwkeuriger en maakt hergebruik vaker mogelijk. Dit draagt bij aan de circulariteit van gevels over de gehele levensduur.
Andreas Ververis

Directeur

"Wij nemen op transparante manier verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten. Door het gebruik van het productenpaspoort kunnen wij beter sturen op kwaliteit, circulariteit en creëren wij waarde met onze klanten."

Al bijna 100 jaar brengt Hermeta comfort in gebouwen. De Nederlandse onderneming levert een breed pakket aan producten in de bouw, gespecialiseerd in drie divisies: interieuraccessoires en garderobesystemen, interieurbouw én gevelbouw. Het basismateriaal is daarbij gerecycled aluminium. Hermeta is een onderneming dat met kennis en jarenlange ervaring een betrouwbare partner is in gevelbouw. Het bedrijf is toonaangevend in het bedenken van duurzame en innovatieve oplossingen. Alle onderdelen van Hermeta zijn gecertificeerd volgens ISO-NEN 9001, ISO-NEN 14001 en Multi-site FSC. Bij de realisatie van hoogwaardige productie neemt Hermeta haar verantwoordelijkheid in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en recyclebaarheid van de producten spelen een prominente rol.
Modules:

Productenpaspoort

Een gedetailleerd productenpaspoort waarin alle informatie gedurende de gehele levensduur eenvoudig beschikbaar blijft.

Meer info

Materieelbeheer

Altijd en overal inzicht in je materieel. Snel inzicht in de locatie, het onderhoud en de keuringen van je materieel.

Meer info