Al ons materieel inzichtelijk met één druk op de knop

Wij beschikken over zo'n 700 transportbokken verdeeld over verschillende vestigingen. Daarnaast realiseren wij jaarlijks diverse projecten in het binnen- en buitenland. Het bijhouden van waar ons materieel zich bevindt en wanneer deze terugkomt is een tijdrovende opgave en wordt in de waan van de dag regelmatig vergeten. Hierdoor kunnen we moeilijk sturen op de beschikbaarheid van ons materieel en moeten we regelmatig extra materieel aanschaffen. Door het gebruik van de materieelbeheer module van Cirlinq hebben wij altijd inzicht in ons materieel. Hierdoor kunnen we veel beter sturen op de beschikbaarheid van het materieel en dus met minder materieel hetzelfde werk doen.

De volgende stap naar voorspellend materieelbeheer

Na de verdere uitrol van Cirlinq voor ons materieelbeheer willen wij kijken naar verdere integratie met ons ERP pakket. Op deze manier kunnen we al onze data op een eenvoudige manier beheren en blijft de data altijd up-to-date. Daarnaast verkennen wij samen met Cirlinq de mogelijkheden voor de toepassing van actieve GPS trackers en de toepassing van slimme algoritmes. Zo kunnen wij voorspellend ons materieelbeheer inrichten. Ook wil TGM met het gebruik van het productenpaspoort zich nadrukkelijker bezig gaan houden met de service en onderhoud van haar geleverde producten. Zo kunnen wij onze expertise niet alleen in de realisatie, maar ook in de exploitatiefase inzetten en bijdragen aan betere en gezondere gebouwen.
Ilya Veter

Manager Kwaliteit & Logistiek

"Met één klik op de knop hebben we inzicht in al onze transportbokken. Nooit meer zoeken of onnodig heen en weer rijden. We doen met minder materieel hetzelfde werk."

Presteren is teamwork, dat weten we bij TGM als geen ander. Goed samenwerken zorgt niet alleen voor hogere kwaliteit, maar ook voor efficiëntie, werkvreugde en goede relaties. Samenwerken is onze tweede natuur. Vanuit de filosofie van goed samenwerken kijkt TGM ook naar het bouwproces. Door iedere fase integraal en conceptueel te benaderen, vooruit te kijken en kennis te delen, realiseren we gevels die aan de hoogste eisen voldoen. In een prettig en slim bouwproces. Regeren is vooruitzien. Daarom kijkt TGM al in de adviesfase ver vooruit. Naar technische innovaties, slimme logistieke oplossingen en productcombinaties. In de adviesfase komt onze kracht als onafhankelijke gevelbouwer maximaal tot zijn recht.
Modules:

Materieelbeheer

Altijd en overal inzicht in je materieel. Snel inzicht in de locatie, het onderhoud en de keuringen van je materieel.

Meer info