Inzicht

Cirlinq levert datagedreven en voorspellend inzicht in gebouwen, producten en bedrijfsmiddelen en ondersteunt in het strategische en circulaire proces van organisaties.

Integratie

Cirlinq structureert verschillende databronnen en verbindt deze aan je gebouwen, producten en materieel vanuit je bestaande IT landschap

Integreer met je bestaande systemen

Niks zo vervelend als repeterend en tijdrovend werk. Door de verschillende databronnen met elkaar te verbinden kunnen we dit proces automatiseren. Hiervoor hebben wij diverse API's gebouwd en geïntegreerd met derden. API staat voor “Application Programming Interface”. Een API maakt communicatie mogelijk tussen verschillende (software) applicaties. Door de API hoeven wij niet te weten hoe een applicatie werkt en toch kunnen we ermee communiceren. Zo voorziet Cirlinq bijvoorbeeld in de mogelijkheid om te integreren met veelgebruikte ERP systemen.

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe Cirlinq jouw organisatie kan helpen met strategisch en circulair inzicht? Laat hieronder je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.